Ik ben Victor

Ik ben Victor Recour, een 20-jarige webdeveloper, gepassioneerde videoproducer en creatieve grafisch ontwerper afkomstig uit Lendelede, België. Mijn passie voor atletiek en skiën vormen de kern van mijn leven en hebben mijn pad naar creativiteit en digitale technologieën beïnvloed.

Victor Recour

Hobby's

Atletiek

Als lid van de lokale Kortrijkse atletiekclub, KKS Atletiek Spurs, heb ik belangrijke lessen geleerd over doorzettingsvermogen en teamwork. Mijn betrokkenheid bij de club heeft mijn interesse in streaming aangewakkerd, vooral toen ik werd gevraagd om te helpen bij het livestreamen van de internationale Guldensporenmeeting, een internationale atletiekwedstrijd die het World Athletics Continental Tour Bronze label draagt en daarom een van de beste atletiekwedstrijden van België is. In de atletiekwereld heb ik me voornamelijk toegelegd op de sprint, met afstanden zoals de 100m, 200m en de 400m.

Victor Recour bezig atletiekwedstrijd
Allen samen op het atletiekpodium

Skiën

Mijn liefde voor skiën begon op jonge leeftijd en tijdens mijn skivakanties ontdekte ik mijn passie voor videoproductie. Altijd met mijn actiecamera bij de hand, legde ik mijn ski-avonturen vast en experimenteerde ik met het maken van video's. Deze ervaring bracht me naar de wereld van videoproductie en versterkte mijn creatieve drive. Elk jaar maak ik nog steeds een korte compilatie van onze skiavonturen.

Skivakantie in de bergen
Op de zwarte ski piste

Opleiding

Web Development en Design (WDD)

Na mijn middelbare schooltijd heb ik mijn interesse in digitale technologieën omgezet in een formele opleiding aan Howest Kortrijk. Hier behaalde ik mijn graduaat in Web Development en Design (WDD). Deze opleiding heeft mijn begrip van webontwikkeling en grafisch ontwerp versterkt, terwijl ik ook mijn passie voor videoproductie verder kon verkennen en ontwikkelen.

Logo WDD

Multimedia and Creative Technologies (MCT)

Momenteel studeer ik Multimedia and Creative Technologies (MCT) aan dezelfde instelling, waar ik me verdiep in geavanceerde webontwikkelingstechnieken en mijn creatieve vaardigheden blijf ontwikkelen.

Logo MCT