Website WTC De Globetrotters

31/08/2024

Binnenkort start ik met het ontwikkelen van een nieuwe website voor WTC De Globetrotters. Als webontwikkelaar en grafisch ontwerper kijk ik er enorm naar uit om aan dit project te werken en een moderne en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te creëren voor deze geweldige fietsclub.

Wie zijn WTC De Globetrotters?

WTC De Globetrotters is een bloeiende fietsclub met een rijke geschiedenis van fietsliefhebbers. Het doel van dit project is om een dynamische en professionele website te creëren die de club in staat stelt om hun activiteiten, evenementen en informatie op een effectieve en boeiende manier te presenteren aan hun leden. Hun oude website was verouderd en voldeed niet meer aan de moderne eisen van een online platform, dus het was hoog tijd voor een frisse en eigentijdse nieuwe look.

Responsief design en gebruiksvriendelijk CMS

Een van de belangrijkste aspecten van dit project was het ontwikkelen van een responsief en gebruiksvriendelijk ontwerp, dat een naadloze ervaring biedt op alle apparaten, van desktopcomputers tot mobiele telefoons en tablets. Daarnaast is de website uitgerust met een krachtig Content Management Systeem (CMS), waarmee de club eenvoudig inhoud kan toevoegen, bewerken en beheren, zoals nieuwsberichten, evenementenkalenders en ritinformatie.

Custom WordPress thema

Om aan de specifieke behoeften van WTC De Globetrotters te voldoen, zal ik een op maat gemaakt WordPress thema ontwerpen en ontwikkelen. Dit thema zal volledig afgestemd zijn op de stijl en branding van de fietsclub en zal alle gewenste functionaliteiten bieden om de website naar wens aan te passen en te beheren.