Grafisch ontwerp

Ik ben een gedreven grafisch ontwerper die zich specialiseert in het maken van mooie en effectieve designs voor allerlei doeleinden. Of het nu gaat om het ontwerpen van websites, posters, flyers, banners, logo's of andere marketingmaterialen, ik ben er om jouw boodschap krachtig over te brengen met mijn creativiteit en knowhow.

Expertise

Als grafisch ontwerper ben ik thuis in een breed scala aan vaardigheden en technieken, waaronder het gebruik van professionele ontwerpsoftware zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Kleur, compositie, typografie en beeldbewerking zijn mijn speelveld, waar ik mee werk om visueel aansprekende ontwerpen te creëren die blijven hangen bij het publiek. Of het nu gaat om het opbouwen van een merkidentiteit of het maken van promotiemateriaal voor een event, ik ben vastberaden om hoogwaardige grafische oplossingen te bieden die perfect passen bij de unieke behoeften van mijn klanten.

Ervaring

Met heel wat ervaring in grafisch ontwerp heb ik samengewerkt met diverse klanten en bedrijven. Mijn portfolio omvat het ontwerpen van websites en een scala aan marketingmaterialen voor verschillende sectoren. Mijn scherpe oog voor detail en mijn passie voor creativiteit stellen mij in staat om ontwerpen te leveren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en doelgericht zijn.

Samenwerken?

Heb je zin om samen een project tot een goed einde te brengen? Aarzel niet om me een e-mail te sturen op hallo@victorrecour.be. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en samen een fantastisch project neer te zetten!

hallo@victorrecour.be

Projecten

Website Guldensporenmeeting

Guldensporenmeeting

Website Guldensporenmeeting

Project 3 | Webshop Bikestore

Howest WDD

Project 3 | Webshop Bikestore

Webdesign en website KKS Spurs Atletiek

Kon. Kortrijk Atletiek Spurs

Webdesign en website KKS Spurs Atletiek

Project 2 | Remake website Sinksen

Howest WDD

Project 2 | Remake website Sinksen

Project 1 | Onepager + corporate video - Petcap

Howest WDD

Project 1 | Onepager + corporate video - Petcap

Benieuwd naar nog meer projecten?

Projecten