Streaming

Ik ben een ervaren streamer die gespecialiseerd is in het verzorgen van live videoproducties. Mijn reis begon met een focus op sportevenementen, maar ik sta nu open voor het streamen van een breed scala aan gebeurtenissen. Mijn achtergrond omvat samenwerkingen met lokale sportclubs, de Vlaamse Atletiekliga en European Athletics, waardoor ik een diepgaand inzicht heb verkregen in de vereisten en verwachtingen van dergelijke organisaties.

Expertise

Mijn expertise als streamer gaat verder dan alleen het technische aspect van het livestreamen. Ik ben gepassioneerd in het vastleggen van de unieke sfeer en opwinding die gepaard gaan met live-evenementen. Door mijn ervaring kan ik soepel werken met verschillende streamingsplatformen en ben ik in staat om te voldoen aan de specifieke eisen van elk evenement. Met mijn diepgewortelde liefde voor sport en mijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige livestreams, beloof ik een boeiende kijkervaring voor het publiek, waar ze zich ook bevinden.

Ervaring

Met een goede basis in livestreaming heb ik een verscheidenheid aan atletiekwedstrijden mogen vastleggen, variërend van lokale en nationale competities tot internationale wedstrijden. Mijn ervaring strekt zich uit tot het streamen van verschillende atletiekdisciplines, waarbij ik de opwinding en emotie van deze momenten heb kunnen overbrengen naar het brede publiek.

Samenwerken?

Heb je zin om samen een project tot een goed einde te brengen? Aarzel niet om me een e-mail te sturen op hallo@victorrecour.be. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en samen een fantastisch project neer te zetten!

hallo@victorrecour.be

Projecten

Streaming internationale Guldensporenmeeting 2023

European Athletics

Streaming internationale Guldensporenmeeting 2023

Livestream Belgisch Kampioenschap junioren en beloften - Atletiek

Belgian Athletics

Livestream Belgisch Kampioenschap junioren en beloften - Atletiek

Streaming internationale Guldensporenmeeting

Guldensporenmeeting

Streaming internationale Guldensporenmeeting

Benieuwd naar nog meer projecten?

Projecten