Kerstpromovideo Petcap

08/12/2022

Het project 'Kerstvideo Petcap' betrof de productie van een promotievideo op verzoek van Petcap, met als doel hun kerstactie in de schijnwerpers te zetten. Het doel was het maken van een aantrekkelijke video die de kerstgeest en de promotie van petten, mutsen en sjaals als ideale kerstcadeaus belichtte. Deze video werd verspreid op sociale media-platforms zoals Instagram en Facebook om de kerstactie van Petcap onder de aandacht te brengen.

De uitdaging

De uitdaging van dit project lag in het creëren van een effectieve en aantrekkelijke promotievideo die de kerstboodschap van Petcap overbracht en tegelijkertijd de aandacht trok van het publiek op sociale media. Het was essentieel om een creatieve en meeslepende video te produceren die de kijkers zou inspireren en aanzetten tot actie, namelijk het overwegen van petten, mutsen en sjaals als perfecte kerstcadeaus. Daarnaast moest de video geschikt zijn voor verspreiding op verschillende sociale mediaplatforms en moest deze voldoen aan de specifieke vereisten en richtlijnen voor elk platform.

Het resultaat

Het resultaat van het project was een zeer succesvolle kerstvideo voor Petcap, die de kerstactie van de winkel op een boeiende en overtuigende manier presenteerde. Met een combinatie van creatieve beelden, feestelijke muziek en een duidelijke boodschap slaagde de video erin om de kerstgeest vast te leggen en tegelijkertijd de producten van Petcap als perfecte kerstcadeaus te promoten. Dankzij de effectieve verspreiding op sociale media, met name op Facebook, kon de video een groot publiek bereiken en kreeg deze maar liefst 14.000 views.

Bekijk de video