Livestream Belgisch Kampioenschap Junioren en Beloften - Atletiek

18/09/2022

Het project 'Livestream Belgisch Kampioenschap Junioren en Beloften - Atletiek' was op verzoek van Belgian Athletics om de live-uitzending van het Belgisch Kampioenschap Atletiek voor Junioren en Beloften te verzorgen. Deze livestream bood kijkers de mogelijkheid om de spannende wedstrijden en hoogtepunten van het kampioenschap te volgen, waarbij ik als verantwoordelijke de livestream faciliteerde en verzorgde.

De uitdaging

De uitdaging van dit project lag in het organiseren en uitvoeren van een professionele livestream voor een belangrijk atletiekevenement zoals het Belgisch Kampioenschap. Het was essentieel om een naadloze en betrouwbare livestream te leveren die het publiek een hoogwaardige kijkervaring bood. Dit vereiste niet alleen geavanceerde technische apparatuur en expertise, maar ook een grondige planning en coördinatie met betrekking tot de logistiek en het uitzendschema van het evenement.

Het resultaat

Het resultaat van het project was een succesvolle livestream van het Belgisch Kampioenschap Atletiek voor Junioren en Beloften, die een breed publiek bereikte en de atletiekcommunity in België en daarbuiten verbond. Dankzij de professionele aanpak en de vlekkeloze uitvoering van de livestream konden kijkers overal ter wereld de actie live volgen en genieten van de hoogtepunten van het kampioenschap. Deze livestream bood niet alleen een waardevolle service aan atletiekliefhebbers, maar versterkte ook de positie van Belgian Athletics als een toonaangevende organisatie in de Belgische sportwereld.

Overzicht
Regie
Wedstrijdsecretariaat