Project 1 | Onepager + corporate video - Petcap

10/01/2022 - 28/01/2022

Het project 'Onepager & corporate video - Petcap' is een creatief initiatief dat gericht is op het promoten van Petcap, een lokale hoeden- en pettenwinkel gevestigd in het bruisende centrum van Brugge. Dit project omvat zowel het ontwikkelen van een boeiende onepage-website als het produceren van een overtuigende video die de unieke charme van Petcap tot leven brengt.

De uitdaging

De uitdaging van dit project lag in het vangen van de essentie van Petcap en het overbrengen van zijn unieke karakter aan het publiek. Als lokale winkel in het hart van Brugge moesten we een website creëren die niet alleen informatief was, maar ook de warmte en gastvrijheid van de winkel uitstraalde. Tegelijkertijd moest de video een authentiek beeld geven van de winkelervaring bij Petcap en mensen aanmoedigen om een bezoek te brengen.

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat van het project was een verbluffende onepage-website die de bezoekers meenam op een virtuele tour door de wereld van Petcap. Met aantrekkelijke visuals en doordachte inhoud werd de sfeer van de winkel prachtig vastgelegd. De geïntegreerde video bood een meeslepende kijkervaring, waarin klanten werden uitgenodigd om de winkel te verkennen en de unieke collectie hoeden en petten te ontdekken. Door middel van dit project kon Petcap zijn online aanwezigheid versterken en een breder publiek aanspreken, terwijl de lokale charme en authenticiteit behouden bleven. Het resultaat was niet alleen een geslaagd project, maar ook een effectieve manier om de winkel te promoten en de gemeenschap van Brugge te betrekken bij het unieke aanbod van Petcap.

Petcap - Winkel
Petcap - Hoeden
Petcap - Winkel
Petcap - Merken
Petcap - Winkel
Petcap - Petten