Streaming internationale Guldensporenmeeting 2023

08/07/2023

Het project 'Streaming internationale Guldensporenmeeting 2023' had als voornaamste doel om supporters die niet persoonlijk aanwezig konden zijn, de mogelijkheid te bieden om de Guldensporenmeeting live te volgen via een online livestream.

De uitdaging

Een van de uitdagingen van dit project was om een hoogwaardige livestream te produceren met een team van (onervaren) vrijwilligers. Het was essentieel om deze vrijwilligers te trainen en hen te voorzien van de nodige vaardigheden en kennis om de livestream met succes te kunnen uitvoeren. Daarnaast moesten we ervoor zorgen dat de livestream technisch goed functioneerde en een vlekkeloze kijkervaring bood aan de kijkers.

Het resultaat

Ondanks het werken met vrijwilligers slaagde het project erin om een indrukwekkende livestream van de Guldensporenmeeting te produceren. Het team leverde uitstekend werk en slaagde erin om een hoogwaardige livestream te verzorgen, wat resulteerde in een totaal van 9300 kijkers. Het feit dat ik voor het tweede jaar op rij de leiding van dit project mocht nemen onderstreept het vertrouwen en de waardering voor mijn bijdrage in het succes van de livestream.

Guldensporenmeeting - Hoogspringen
Guldenporenmeeting - Loopevents