Reclamevideo en fotografie voor vaderdag

28/05/2023

Het project 'Reclamevideo en Fotografie Petcap' omvatte aanvankelijk het filmen en bewerken van een reclamevideo voor Vaderdag, waarin een pet werd gepresenteerd als een origineel cadeau voor vaders. Tijdens het filmen ontstond de vraag naar een fotoshoot, waarbij twee medewerksters met verschillende moderne hoeden op pad gingen voor het maken van verschillende foto's. De resulterende video en foto's werden gebruikt voor promotionele doeleinden om de vaderdagactie van Petcap te benadrukken.

De uitdaging

De uitdaging van dit project lag in het creëren van zowel een overtuigende reclamevideo als aantrekkelijke foto's die de aandacht van het publiek zouden trekken en de boodschap van Petcap als ideale bestemming voor vaderdagcadeaus zouden overbrengen. Het vereiste een combinatie van creativiteit, technische vaardigheden en effectieve communicatie om zowel de video als de fotoshoot succesvol uit te voeren. Bovendien moesten we ervoor zorgen dat de resulterende content aansloot bij de branding en het imago van Petcap.

Bloemen
Citysport
Riviertje

Het resultaat

Het resultaat van het project was een opvallende reclamevideo en een reeks aantrekkelijke foto's die de vaderdagactie van Petcap op een krachtige manier belichtten. De reclamevideo, met de pet als origineel vaderdagcadeau, trok veel aandacht en behaalde bijna 40.000 weergaven (39,2k), wat aanzienlijke exposure betekende voor Petcap. De foto's van de medewerksters met verschillende moderne hoeden versterkten het imago van Petcap als een eigentijdse en trendy hoedenwinkel. Door gebruik te maken van zowel video als fotografie slaagden we erin om de boodschap van Petcap op een veelzijdige en aantrekkelijke manier over te brengen naar het publiek, wat resulteerde in een succesvolle vaderdagcampagne voor de winkel. Dit project toonde onze vaardigheden op het gebied van zowel videoproductie als fotografie, evenals onze capaciteit om effectieve promotionele content te leveren die de gewenste resultaten behaalt.

Bekijk de video
Bankje
Brug
Hoeden
Ligstoel
Regie
Brug
Ligstoelen