Website Guldensporenmeeting

03/02/2024 - 11/02/2024

Het project 'Website Guldensporenmeeting' omvatte het vernieuwen van de website voor de Guldensporenmeeting. De website werd ontwikkeld in overeenstemming met de huisstijl van World Athletics en de specifieke huisstijl van de Guldensporenmeeting. De website is het belangrijkste communicatieplatform voor informatie over het evenement en trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers.

De uitdaging

De uitdaging van dit project lag in het ontwikkelen van een website die zowel voldeed aan de richtlijnen van World Athletics als aan de unieke identiteit van de Guldensporenmeeting. Het vereiste een grondige kennis van webdesign en ontwikkeling, evenals een goed begrip van de behoeften van de gebruikers en de doelstellingen van het evenement. Daarnaast was het belangrijk om de website gebruiksvriendelijk te maken en te zorgen voor een soepele navigatie voor de bezoekers.

Het resultaat

Het resultaat van het project was een moderne en professionele website voor de Guldensporenmeeting, die jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers trekt. De website voldoet aan de huisstijlrichtlijnen van World Athletics, maar behield tegelijkertijd de unieke identiteit en uitstraling van de Guldensporenmeeting. Met duidelijke en overzichtelijke informatie over het evenement, nieuwsupdates, programma's en praktische details zoals locatie en tickets, bood de website een waardevol platform voor zowel supporters als deelnemers.

Bekijk de website